Ilse

Van plan om Amsterdam te bezoeken?
Stel mij je vragen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

E-mail
ilse@amsterdamdiary.com

Ilse

Deze 5 dingen mis ik het meest van Amsterdam


Genieten in het park

Natuurlijk staat Amsterdam bekend om haar prachtige parken. Wanneer de zon schijnt stromen ze langzaam vol en zitten er vele op het grasveld met een lekker drankje. Muziekje erbij en een genieten van de zon en elkaar gezelschap. Ik mis het Vondelpark met de eerste zonnestralen op mijn gezicht.

IJsje eten bij Van der Linde

Wie Amsterdam een beetje kent, is bekend met het ijs van Van Der Linde. Op de dam tegenover de Hema vind je een klein winkeltje waar het zeker met deze zonnige dagen rijendik staat om een ijsje te score. Ze staan hier bekend om het heerlijke softijs met slagroom. Deze twee zijn met elkaar vermengd en het water loopt dan ook al in mijn mond als ik erover schrijf. Heerlijk en een absolute aanrader als we weer naar buiten kunnen

De toeristen

Het klinkt misschien gek, want normaal vervloek je ze. Maar inmiddels begin ik ze langzaam te missen. Wanneer je over de dam loopt en er massa toeristen staan om op de foto te gaan. Genieten van paleis, de straatartiesten en de gezellige kermis welke hier vaak te vinden is. Het onbezorgde gevoel van daar met elkaar staan, zal dat ooit nog terugkomen? Ik hoop het, want geef mij maar een volle dam inplaats van een verlaten. Tot die tijd geniet ik vooral online van vakantie’s beleven. HolidayTrust is daar een leuke aanrader voor.

Op naar de Keukenhof

De bloemenvelden werden afgelopen weekend nog aardig bezocht waardoor boeren ervoor kozen om deze te ruimen. Jammer, want wees nou eerlijk er iets niets mooier als bloemenvelden in deze tijd. Ik heb mij dan ook voorgenomen om eindelijk eens naar de Keukenhof te gaan. Zelf ben ik er nog nooit geweest, maar wanneer het weer mag dan sta ik als eerste in de rij! Gewoon even genieten van al het moois waar we in Nederland zo goed in zijn!

Biefstuk eten bij het Loetje

Eten & drinken buiten de deur, ik ben er gek op! Niet dat ik niet zonder kan, maar god was mis ik het om gezellig in een restaurant te zitten en te genieten van al het lekkers. Het eerste waar ik naartoe ga is restaurant Het Loetje! Een heerlijke garnalenkroketje vooraf en als hoofdgerecht de biefstuk Bali. Persoonlijk mijn favoriet, maar ben je niet van het pittige dan zal ik voor de normale gaan.

Heb je nog vragen? 


Deel dit artikel met je vrienden!

Reactie(s) 0

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

log in

Become a part of our community!

Captcha!

reset password

Back to
log in